Film

Alt om film.

Vores filmlager

Vi har et stort lager af forskellige film på lager til dig, der gerne vil fremkalde dine nye billeder med det samme. Kig forbi Click Østerbro, og vi hjælper dig med at finde den rigtige Instax Film.

Polaroid 600 film

Til brug i Polaroid 600-type kameraer og I-type kameraer. Billederne begynder at komme til syne efter et minut, og den fulde fremkaldelse tager ca. 5-10 minutter. Målene hedder 8,9×10,8 cm, 3,5×4,25″

Der er otte billeder i hver filmpakke. Vi har standardfarverne (sort/hvid), farvefilm med farvede rammer og film med hvid ramme og rund maske.

Polaroid SX70

Disse bliver brugt i Polaroid SX-70-type kameraer. Billederne kommer til syne indenfor to minutter, og den fulde fremkaldelse tager ca. 10-15 minutter. SX-70 film har en lavere ISO end vores andre film, hvilket gør den perfekt til at fange fine detaljer under godt oplyste forhold. Denne film er især populær blandt kunstnere og professionelle fotografer og laver farverige billeder med velbalancerede farvetoner samt karakteristisk analog tekstur. Måler 8,9×10,8 cm, 3,5×4,25″.

Vi har dem i farve og sort/hvid, og der er otte billeder i en filmpakke.

Polaroid i-type film

Instant-farvebilleder med hvide rammer, som bliver brugt i I-type-kameraer. Billederne begynder at komme til syne inden for to minutter, og den fulde fremkaldelse tager ca. 10-15 minutter. I-type-film er optimeret til I-type-kameraer; I-1 og OneStep2. I-type-film benytter den nyeste farvekemi til at producere billeder med rige, afbalancerede farvetoner. Du får også de bløde teksturer, der især er karakteristisk for analog fotografering. Den ikoniske hvide ramme er et stykke Instant-historie. Måler 8,9×10,8 cm, 3,5×4,25″.

Den er billigere end standardfilm, fordi den ikke indeholder batterier.

Vi har dem i farve med sort ramme og sort/hvid med hvid ramme. Der er otte billeder i en filmpakke.

Fuji Instax Square film

Instax Square filmen bruges i alle Fuji Instax Square kamera. Filmen måler 8,6×7,2 cm, og billedestørrelsen er 6,2 x 6,2 cm.

Der er ti billeder i hver film, og pakken fås i en, to og fem-pakker.

Vi har dem i farve og sort/hvid med hvid ramme, og vi har dem i farve med sort og farvet ramme.

Fuji Instax Mini Film

Instax Mini film bruges i alle Fuji Instax Mini-kameraer. Filmen måler 5,4 x 8,6 cm, og billedestørrelsen er 4,6 x 6,2 cm. Der er ti billeder i hver film.

Vi har stort set filmene, og du kan vælge mellem standard hvid kant i farve eller sort/hvid. Du kan også vælge flere forskellige mønstrede rammer.

Fuji Wide film

Instax Wide film bruges i alle Fuji Wide-kamera. De måler 10,8 x 8,6 cm, og billedestørrelsen er 9,9 x 6,2 cm. Der er ti billeder i hver filmpakke, og du kan vælge mellem et, to og fem pakker.

Vi har dem i farve og sort/hvid, og vi har film med hvid ramme.

Kontakt os i dag

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 35 38 47 90, eller send en mail til 2100@click.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 35 38 47 90
2100@click.dk