Mobil printere

Her på siden kan du læse om kamera.

Mobil printere

Fuji Instax wide

  • Printer direkte fra mobilen via app
  • Bruger instax widw film
  • Billede størrelse 10,8×8,5 (9,9×6,2)
  • Kører på genopladelig batteri
  • Måler 14x13x3
  • Fås i sort og hvid

Fuji instax mini link 2

mini Link 2 inspirerer til kreativitet og samvær med venner og familie. Link 2 er spækket med underholdende funktioner såsom  (vores helt nye AR-tegnetilstand) og den højt elskede Match Test-funktion. Alt sammen via trådløs forbindelse til din smartphone og mini Link appen. Gør dig klar til at skabe mere, og gi’ mere med mini Link 2.

Aktivér vores nye AR-tilstand, , og tilføj personlige rammer, som du selv har tegnet til dine billeder via din smartphone. Vælg din penseltype (kan være bobler, kronblade, neon, spraymaling eller glitter), og ha’ det sjovt med at tegne, før du tager et billede, som er indrammet af din kreativitet.

Det er både nemt og hurtigt at få dine billeder ud i den virkelige verden. Via mini Link appen vælger du det billede, som du vil printe, og gør det til dit helt eget. Tilføj tekst, tilpas størrelsen, vælg et filter, leg med kontrasterne – tilslut derefter trådløst til mini Link 2 printeren, og swipe up for at printe.

Fuji instax square link

Først kom SQUARE-billederne, så kom magien – augmentet reality-magi for at være helt præcis. Det bringer dine fysiske billeder til livs med specielle effekter skjult bag QR-koder, som aktiveres med din smartphone.

Men det er ikke alt. Via SQUARE Link-appen kan du sende personlige billeder via INSTAX Connect til andre brugere af SQUARE Link-appen. Du kan nemt dekorere med skitser, filtre eller endda klistermærker – klar til at printe.

Canon Selphy square QX-10

Print, saml og del dine dyrebare minder på kreativ vis. Ingen ledninger, ingen kabler, intet besvær. Print med fornøjelse – helt enkelt.

Skab flotte, detaljerede 2,7 x 2,7″ (68 x 68 mm) kvadratiske print direkte fra din smartphone, og nyd farvesublimeringskvalitet med fyldige, levende farver og detaljer, der holder i op til 100 år.

Kontakt os i dag

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 35 38 47 90, eller send en mail til 2100@click.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 35 38 47 90
2100@click.dk