Tilbehør

Alt vores tilbehør.

Vi har tilbehør

Mangler du tilbehør til din Instax eller Polaroid? Så har vi det, du skal bruge. Kig ind forbi og lad os hjælpe dig med at finde det, du mangler.

Album

Du behøver ikke længere at lede efter et album til dine Polaroid-billeder. Hold de firkantede billeder med ramme i topform i mange år med album, der passer perfekt. En enkel måde at gemme dine Polaroid-billeder, der også ser godt ud på sofabordet. Fotoalbum til Polaroid I-Type, 600 og SX-70 instant-billeder. Vi har dem i sort med lommer og sort baggrund. Der er plads til 40 og 160 billeder.

Remme

Du kan selvfølgelig også få remme i flere forskellige farver og former til dit kamera. Vi har den almindelige rem i et flot ”rainbow design” og de runde ramme i alle farver.

Instax Mini 11 taske

Søger du en taske, leverer Fuji selvfølgelig også det. Her får du en taske til dit Instax Mini 11 i farver, der passer til dit kamera i et flot og moderne look.

Instax Mini 11 Assistant Kit

Du får et kit med rammer i papsnor og klemmer, du kan dekorere dit værelse med. Der hører også et album med til dette assistant kit, så du kan holde styr på dine billeder, mens du også får en smart taske, der passer til kameraet.

Instax Square taske

Tasken passer perfekt til Fuji SQ1, og den kan du selvfølgelig få i samme farve som dit kamera. Vi har den både i hvid, orange og lyseblå. Alle i et lækkert, smart look.

Polaroid taske

Med denne taske har du aldrig problemer med at have dit Polaroid Now med på farten. Tasken kan du få i et smart look, der passer perfekt til farven på dit kamera.

Kontakt os i dag

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 35 38 47 90, eller send en mail til 2100@click.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 35 38 47 90
2100@click.dk